E-mail cím Jelszó
Kosár: 0 termék
Összesen:
Teljes kosár megtekintése

Legfrissebb híreink és akciók

Híreink és akcióink folyamatosan frissülnek, ne felejtse rendszeresen látogatni az oldalunkat az aktuális újdonságokért.

Lendület és életstílus

2018. január 04. Lendület és életstílus

Dr. Somogyi Patrícia lakberendező az általa is nagyra tartott letisztultságot, lendületességet és fiatalságot ezúttal egy panellakásban valósította meg, amelynek minden adottságát igyekezett a lehető legteljesebben megjeleníteni.

Játékos tervezői fantázia kell ahhoz, hogy egy panellakás ne csak újjászülessen, de egy XXI. századi, kortárs életstílushoz alkalmazkodó enteriőrré váljon. Dr. Somogyi Patríciát, a Home Staging, vagyis az ingatlan eladásra felkészítésének hazai meghonosítóját egy gazdagréti, két szobából, konyhából, fürdőszobából álló lakás újrafogalmazására kérték fel a tulajdonosok. Olyan egységes enteriőrt kellett varázsolnia, olyan harmónia létrehozása volt cél, amihez sem hozzátenni, sem elvenni nem lehet, s amely az azonos paraméterű lakások közül messze kitűnik.

„Magyarországon sokan laknak panelben, mégis kevesen gondolják, hogy minőségi lakás is kihozható belőle.” – vallja a tervező. A lakás három évvel ezelőtt már átesett az alapvető gépészeti felújításon, így Patrícia egy viszonylag jó állapotú és nagyon jó adottságú lakást vett át, amelynek átgondolását három rétegű ablakok beépítésével, légkondicionáló beszerelésével, a helyiségek átfestésével, tapétázásával kezdte. Jól látható, hogy a tervező egységes hangulatot alkotott az amúgy jól elszeparált terekben. A fókuszban a nappali áll, amely közösségi térnek is kiváló, miközben a pihenésnek is teret ad. A szemet gyönyörködtető kék kanapészövet kiemeli a tér letisztultságát, s egy csöppnyi játékosságot visz a meleg, halványszürke falak közé. A rózsaszín párnák behozzák a vidámságot a szobába, és kellemes ellenpontként szolgálnak a kissé hűvös kékkel szemben. A fehér kiegészítők leheletfinomak, árnyaltak, puhává varázsolják a teret, akárcsak a szép, magas minőségű textíliák. A nappalival egy légterű étkező ugyancsak a fiatalosság jegyében született: egyszerű, modern székek mutatják meg, hogy milyen levegős, szellős, meghitt estékre és lendületes reggelekre ad lehetőséget e helyiség, főleg, ha egy glamour csillárral és egy ugyancsak csillogó, ám visszafogott, geometrikus tapétával keretezzük. A kicsiny mérete ellenére nagyvonalú folyosón térnövelő hatású a hatalmas tükör, a járólap pedig azt a különleges érzetet kelti, mintha a padló lebegne a térben. A folyosó a feminin légkörű hálóba vezet, amelyet a kellemes anyagok használatával a tervező igazi, nőies kuckóvá varázsolt.

A prémiumkategóriás otthon a lehetőségek tárháza: a finomságé, a játékosságé, az eleganciáé és leleményességé, amely egy panellakásban is maradéktalanul megteremthető. 

A Home Staging hazai meghonosítója szerint egy-egy eladás előtt álló lakás tervezésénél a legfontosabb az adottságokból a legtöbbet kihozni, maximálisan figyelembe véve a majdani lakó igényeit, a funkcionalitás és az esztétika finom egyensúlyának megteremtésével.lenduleteseletstilus portre

A Home Staging hazai meghonosítója szerint egy-egy eladás előtt álló lakás tervezésénél a legfontosabb az adottságokból a legtöbbet kihozni, maximálisan figyelembe véve a majdani lakó igényeit, a funkcionalitás és az esztétika finom egyensúlyának megteremtésével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyű, modern bútorokkal növelhetjük a térérzetet. Az étkező székei és kényelmes asztalkája finoman húzódik meg a nappali hátterében.

A funkcióváltást a tapéta és a szép glamour csillár jelzi

.

Mélyített, könnyen nyitható tárolók, remekül egymáshoz hangolt részletek. Valamennyi konyhai kelléknek bőven jut hely, és a főzés is kényelmes, ha a tér adottságait szigorúan figyelembe véve választunk konyhaszekrényt.

A színes párnák, az egyszerű vonalvezetésű ágy összhangját megbolondítja a nagyméretű tapéta, amely könnyű tollakat imitál. Szép és izgalmas, meghatározza a tér hangulatát.

Kis légterű fürdőben alapvető fontosságú a szép csempe. Az igényes burkolat, a magas minőségű szaniterek, a nagyméretű tükör, a kék és a fehér szín alkalmazása nyomán a kicsiny vizes helyiség is üdítően hat.

A nappali bútorai és színei fiatalos légkört teremtenek, a lila, a kék, a rózsaszín összjátékának köszönhetően cseppet sem érezzük hivalkodónak. Az üvegasztalka jó választás, megspékeli az amúgy is lendületes térhatást.

A tejeskávészínű járólapokon remekül mutat a virágmotívumos szófa. A tükör, az üveg használata egyszerű és átgondolt megoldás. A cipőtároló praktikus, könnyen tisztán tartható, szinte belesimul a falba.

Forrás: http://www.amiotthonunk.hu/haz-lakas-kert/lakasbemutato/10113-lendulet-es-eletstilus


Kategória: lakberendezés Cimkék: lakberendezés, csillár, lámpa

Kategóriák

Archívum

Cimkék

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kujbusvill
Debrecen

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Debrecen, Vágóhíd utca 3.
Telefon: +36.52.520.500

Kujbusvill
Hajdúböszörmény

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső utca 90-92.
Telefon: +36.52.220.019