E-mail cím Jelszó
Kosár: 0 termék
Összesen:
Teljes kosár megtekintése

Legfrissebb híreink és akciók

Híreink és akcióink folyamatosan frissülnek, ne felejtse rendszeresen látogatni az oldalunkat az aktuális újdonságokért.

Biokandallók kémény nélkül

2017. október 24. Biokandallók kémény nélkül

A legújabb biokandallók beszerelése és használata egyszerű, az egyedi formatervezésű darabok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen modern enteriőrnek.

A legtöbb kandalló hátránya, hogy kialakítása, tisztán tartása rendkívül körülményes, költséges és időigényes. A formatervezett, rozsdamentes acél kandallók valódi újításnak számítanak a kandallók terén - írja a hg.hu.


A bioalkohollal (etanollal) működő, rozsdamentes acélból készült innovatív kandallókhoz nincs szükség kéményre, gázcsőre, így hatalmas átalakítás és befektetés nélkül, bárki kellemes hangulatot teremthet lakásában. Ezek a kandallók látványosak, valódi tűz lobog bennük. A bio-etanol égése során vízgőz keletkezik, mely segít a száraz levegő páratartalmának javításában.

A kandalló falra szerelhető darabjait olyan egyszerűen rögzíthetjük a falhoz, mint egy képkeretet, a padlóra helyezhető darabok pedig könnyen összhangba hozhatók akár egy dohányzóasztallal is, míg az álló kandallókat gyakorlatilag oda helyezzük, ahova éppen szeretnénk. 

A teljes cikk itt található http://www.amiotthonunk.hu/dekortippek/6916-biokandallok-kemeny-nelkul


Kategória: kandalló, dekor Cimkék: fali kandalló, lakás dekor

Kategóriák

Archívum

Cimkék

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kujbusvill
Debrecen

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Debrecen, Vágóhíd utca 3.
Telefon: +36.52.520.500

Kujbusvill
Hajdúböszörmény

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső utca 90-92.
Telefon: +36.52.220.019