E-mail cím Jelszó
Kosár: 0 termék
Összesen:
Teljes kosár megtekintése

Magunkról

A Kujbusvill Kft. jogelődje tevékenységét – az épületvillamossági termékek kis- és nagykereskedését – 1984-ben kezdte egy családi ház garázsában, mint ÁFÉSZ szerződött partner. A rendszerváltást követően önállóvá vált, és egyéni vállalkozás formájában működött tovább.

A növekvő forgalom indokolttá tette a tárgyi feltételek bővítését, ezért 1993-ban egy 8500 m2 területű komplett telephelyet vásárolt Debrecen ipari részén. Ezen a telephelyen jelenleg egy 900 m2 többszintes bemutatóterem és mintegy 3000 m2 eladótér és raktár található. Az új telephely jól megközelíthető és az üzlet közvetlen bejáratánál jó parkolási lehetőséget biztosít a vevőknek.

A megszerzett kereskedelmi tapasztalatokra építve1997-ben egyéni cégből alakult át korlátolt felelősségű társasággá, és mind a mai napig ebben a formában működik.

2004-ben felújítottuk és átalakítottuk, az EU normáknak megfelelővé tettük a vállalkozás egész telephelyét. Így egy korszerűen felépített, minden kereskedelmi igényt kielégítő kereskedőházban látjuk el tevékenységünket, továbbra is a világítóeszközök és épületvillamossági berendezések kereskedése területén, mely azóta tovább bővült ingatlanok bérbeadásával és nemzetközi kereskedelemmel. Kereskedelmi szolgáltatásainkat a magyar piac mellett a szomszédos országok és az uniós országok piacai számára is egyre nagyobb mértékben biztosítani kívánjuk. Jelenleg több mint 100 külföldi partnerrel állunk kapcsolatban.

A társaság tulajdonosa jelenleg két belföldi magánszemély, akik nevüket is adták a cég nevéhez. E tulajdonosi körnek több vállalkozása van, melyek egy része külföldön működik.

Sikeres és eredményes, a minőség iránt elkötelezett cégként működünk.Céljaink eléréséhez tehetséges munkatársakat alkalmazunk, akikért felelősek vagyunk, és elismerjük jó teljesítményüket. Munkatársaink elégedettsége fontos számunkra, ezért jó légkörű és korszerű munkahelyet biztosítunk számukra.

A világítóeszközök és az épületvillamossági berendezések kis- és nagykereskedése területén a hazai piacvezetők között vagyunk.Termékeinkhez kapcsolódóan a vevői igényeknek megfelelő szakmai tanácsadást nyújtunk, évente 2-3 alkalommal a világítástechnikai részlegen belül akciókat rendezünk. Partnereink az ország számos pontján megtalálhatók, kapcsolatban állunk kereskedőkkel és kivitelezőkkel egyaránt. Saját járműparkunkkal rendszeres árukiszállítást végzünk a hét minden munkanapján, igény esetén szombaton is.

Az elmúlt években a folyamatos fejlődés, tőke-visszaforgatás, fejlesztés jellemezte vállalkozásunkat, így annak anyagi helyzete stabil.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kujbusvill
Debrecen

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Debrecen, Vágóhíd utca 3.
Telefon: +36.52.520.500

Kujbusvill
Hajdúböszörmény

Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft.
Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső utca 90-92.
Telefon: +36.52.220.019